X
تبليغات

تصویر ثابت

How to use closed mouth pistachios
loading...
YourAds Here YourAds Here

منبع رسمی مقالات بهترین پسته

بازدید : 68
شنبه 20 آذر 1400 زمان : 11:18

How to use closed mouth pistachio shell pistachios

Closed-mouth pistachios are usually used in two ways:

Pistachios that have less than 50% of the kernels are made with a kernel machine and are used in confectionery, ice cream and restaurants.

Pistachios with more than 50% kernels are soaked in pools of water for several hours and then cut with special pliers by workers and then dried by dryers at a temperature of 65-60 ° C until Be artificially smiling. Smiling pistachios are obtained in this way, which is obtained by considering health items and is known as "smiling water pistachio") along with natural smiling pistachios.

برچسب ها pistachio shell ,
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : -1

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 170
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 22
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 163
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 170
  • بازدید ماه : 292
  • بازدید سال : 7439
  • بازدید کلی : 11817
  • کدهای اختصاصی